Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Het verzamelen van informatie

Deze informatie omvat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer wanneer u uw account aan te maken. U kunt zoekpagina gebruiken zonder een account, maar als je iets wilt en account management en andere diensten opdracht die wij nodig hebben om te kopen. Wij kunnen u vragen om te bevestigen dat u persoonlijke informatie van onze klanten om u te contacteren. Dit stelt ons in staat om uw privacy te behouden en uw identiteit te beschermen.

informatie

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. We zullen niet verkopen of verhuren uw persoonlijke gegevens onder geen beding aan derden. Wij waarderen het vertrouwen is hoog, en we streven ernaar om onze veiligheid en vertrouwelijkheid van persoonsgegevens te waarborgen en zal alleen worden gebruikt om te verbeteren met een betere bescherming.

Onze site maakt gebruik van Secure Sockets Layer norm vereist op alle webpagina's waar persoonlijke gegevens. Deze encryptie-technologie beschermt uw naam, adres en creditcardnummer tijdens het transport.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Copyright © 2018 www.clivi.nl
. Powered by Adidas Basketbal Schoenen